Complimenten Restauratiefonds

Voor onze inzet om de officierspaardenstal op het voormalig defensieterrein in Ede een duurzaam nieuw leven te geven kregen we het Restauratiefonds Compliment 2020. Lees ook het volledige artikel op de site van het Restauratiefonds.

In de taxi met

In de London cab van het restauratiefonds. Gesprek over restauratie en herbestemming van onze officierspaardenstal uit 1908.

Meel, water & zeezout

De perfecte eenvoud. Een korte film van Onno Gerritse.

Bereiding zuurdesembrood

Bij Jorisbrood draait alles om natuurlijke smaakontwikkeling.

Op pad met Alain Caron

In deze aflevering van NPO’s BinnensteBuiten gaat chef-kok Alain Caron op bezoek bij natuurbakker Joris van Voorthuizen.

Verrot Lekker en zuurdesembrood

In de kookserie Verrot Lekker gaat fermentatiespecialist Christian Weij op zoek bij producenten van gefermenteerde producten. In deze aflevering gaat hij op bezoek bij natuurbakker Joris van Voorthuizen.

Broodje Joris & Alain

Zuurdesembrood is het mooiste product volgens bakker Joris van Voorthuizen. Alain en Joris maken samen een verrukkelijke sandwich met zuurdesembrood.

Störrig Festival met chefkok Tom Hartjes

Omroep Gelderland ging op bezoek bij Jorisbrood en chefkok Tom Hartjes. Ze zijn bezig met de voorbereiding van het Störrig Festival.

Over Joris

In 1971 ben ik geboren in Lunteren, De Gelderse Vallei. Als echte buitenjongen en afstammeling van de bakkers- en houthakkersfamilie Van Voorthuizen verraste ik met een carrière in het bedrijfsleven.